Monthly Archive for juliol, 2008

El dilema de l'iphone

La gent que em coneix sap que sóc un fan de la marca apple i els seu productes. Però estic molt desancantat amb l'iphone 3g. Movistar penso que ha gestionat el llençament d'una forma molt barruera. L'únic lloc on no han faltat iphones és Madrid. Això si i una desinformació a tot arreu que no hi ha qui l'aguanti.

Com que els toca passar comissió a Apple, Movistar s'ha assegurar que cap distribuidor tingués iphones. Es podien haver imaginat la bogeria que hi hauria i preveure que tots el distribuidors tinguessin existències i començar a informar uns dies abans perquè la gent s'informés i es pogués agilitzar tot el procés d'adquisició.Ahir vaig trucar a movistar per demanar informació sobre la compatibilitat del meu contracte actual amb el de l'iphone i em van dir que no podien donar detalls fins el dia del llençament, quan Telefònica ja havia anunciat les tarifes el mateix dia.

Avui he trucat i m'ha atès una noia molt simpàtica que m'ho ha explicat tot, però a la tenda de Telefònica de Sabadell he preguntat per adquirir un iphone amb punts (no en tenien) i la resposta: no te'l podem assegurar si no fas alta nova o portabilitat. Em sembla molt bé que vulguin fer clients nous però ho trobo una falta de respecte molt gran cap als clients actuals.

El meu dilema doncs és: em quedo l'iphone perquè em mola o engego a parir a Movistar perquè són uns dropos i em passo a yoigo o vodafone.

Jo no sé si me'l compraré, però si ho faig ho compraré a un distribuidor i no a una tenda Telefònica o Corte Inglés.