Monthly Archive for agost, 2009

El meu piset per 6 setmanes

Estic en un pis d'estudiants compartint cuina i bany amb 4 persones, l'Eike amb el que a més a més compartim habitació, el Bard i el Tito que tenen habitació propia. L'Eike és Alemany, el Bard és Holandès(no pas del EEUU) i el Tito de l'Arabia Saudita.

El pis está format per una cuina menjador, dos banys amb dutxa, lababo i pica i tres habitacions.

Aquestes són fotos del piset la cuina del qual he trigat a poder fer les fotos perquè fins el dilluns no estava mínimament decent, dilluns em vaig despertar amb la grata sorpresa que un dels companys havia netejat :)

Fotos de les vistes de l'Sky Tower d'Auckland

Aquí us poso unes fotos que vaig fer l'altre dia des de la torra més alta de l'emisferi sud, 328 metres ni més ni menys.

Des de la torra es pot fer 'SkyJump' o sigui saltar des de 192 metres. Jo no ho penso fer, però molta gent ho fa, el que potser provo un dia és el 'Bungy Jumping' que és el que a catalunya es coneix com a 'ponting', saltar des d'un pont.

Primeres fotos!!!

Avui dimarts he fet una excursió amb vaixell fins a una illa volcànica que es diu Rangitoto. També hem fet una passejada pels voltants del port d'Auckland que té unes vistes realment molt maques. Aquí en teniu un tast.